utstakning-markarbete

Markarbete

När vi utför ett markarbete är vi alltid lösningsorienterade för att optimera markens förutsättningar för en bra grund. Med vår erfarenhet av utstakning kan vi utföra arbetet med fokus på säkerhet och en god grund.

Expertis inom markanläggning

Vårt uppdrag är att transformera all typ av mark till en plats där det är möjligt att bygga hus eller anlägga en trädgård. Så en mark som till en början har en ojämn yta, har stor potential att utvecklas till något stort med vår hjälp.

Vårt arbete kräver stor expertis och kunskap om markanläggning. Det är ett grundligt förarbete som ligger till grund för den mark som det ska byggas hus på, och våra mätkonsulter använder moderna verktyg som gör det möjligt att tillgodose alla våra kunders behov.

Vi förändrar marken utifrån dina behov

Ett markarbete behöver inte endast innebära att lägga en ny grund för ett hus som ska byggas, utan allt arbete som innebär att forma och förändra jorden för ett specifikt ändamål ingår i den kategorin. Det kan exempel vara ett jobb där vi ska dränera en källare eller lägga kantsten i en trädgård för att rama in rabatterna. Våra mätkonsulter hjälper både privatpersoner och företag med diverse markarbeten, både med stora och mindre krävande projekt.

  • Förbereder mark för att bygga hus
  • Lägga marksten
  • Gräva en grund för ett poolbygge
utstakning-markarbete-anläggningsmätning

Dina behov i fokus

Kvalitet och noggrannhet är två värderingar som tydligt syns i vårt markarbete och utstakning. Innan vi påbörjar något arbete ser vi till att undersöka markens potential och mående. Det innebär att vi inte börjar gräva förens vi har fått klartecken att marken är tillräckligt frisk och stark att arbeta på.

Våra hantverkare och mätkonsulter har som regel att inte utföra ett projekt om marken inte har de rätta förutsättningarna för det, vilket vi tycker är en bra deal för dig när du anlitar oss. Istället kommer vi med rekommendationer på andra lösningar och alternativ, så att du ändå kan göra verklighet av dina idéer.

Vi erbjuder ett bra pris på markarbete

Om du vill påbörja ett nytt projekt på tomen, vill göra en dränering eller vill lägga marksten ska du kontakta våra erfarna hantverkare för att diskutera ditt projekt. När vi har förstått vad det är du vill ha hjälp med så skickar vi en kostnadsfri offert till dig där vårt pris för markarbete och utstakning framgår tydligt.

Har du idéer på att lägga kantsten eller förändra trädgården? Då ska du anlita våra hantverkare för markarbete på dina villkor.